MCZ Service

Når du køber en MCZ pilleovn hos Aarhus Pilleovne, får du ikke kun en æstetisk flot og funktionel ovn, der kan opvarme dit hjem. Du får også en helt unik tryghedsaftale og to års onsite garanti med i prisen. Det er nemlig vigtigt for os, at du til enhver tid har en ovn, der fungerer og opvarmer dit hjem optimalt – så skulle du, mod forventning naturligvis, opleve udfordringer med din ovn, kommer MCZ’s dygtige serviceteknikere hurtigt ud til dig.  

MCZ service – mere end bare en serviceaftale

Ligesom vores ovne er lidt mere end bare en helt almindelig varmeløsning, så bestræber vi os altid på, at vores MCZ service skal være meget mere end bare en serviceaftale. Det er vores mission altid at give dig den bedste MCZ service, og derfor får du altid følgende med i prisen:  

  • To års onsite garanti – det gælder også på alle sliddele  
  • Opstartsbesøg, så vi sikrer os, at din ovn fungerer, som den skal  
  • Grundigt serviceeftersyn samt rensning efter 12 måneder   
  • Opdateringsservice 
  • E-mailsupport samt telefonsupport.  

MCZ's egne dygtige teknikere sørger for professionel service

Din tilfredshed er vores succes – derfor sørger vi altid for MCZ service i verdensklasse. Når du køber en træpilleovn fra Aarhus Pilleovne, vil din ovn altid blive efterset, repareret samt renset af professionelle og dygtige serviceteknikere, der kun er tilknyttet MCZ, og som er specialuddannede i vores ovne. Det er din garanti for, at du får besøg af en sagkyndig, der altid kan bistå dig med alle spørgsmål vedrørende din ovn samt sørge for, at den kører optimalt.  

Når din servicetekniker kommer forbi i forbindelse med MCZ service, har denne altid alle reservedele liggende klar i bilen. Det er nemt og bekvemt for dig, for så kan eventuelle udfordringer blive udbedret på stedet.  

MCZ service – en driftssikker løsning i to år helt uden meromkostninger

Uanset hvilken af vores ovne du vælger, er opstartsbesøg, et årstjek, service, to års onsite garanti og reservedele alle en del af vores Tryghedskoncept, som du får med helt gratis, når du køber en af vores ovne.  

Vi vil nemlig gerne have, at du altid får mest muligt ud af din træpilleovn fra Aarhus Pilleovne, og din tryghed og din ovns driftssikkerhed er en prioritet for os. Så køb din næste pilleovn hos os, og få ro i maven med vores MCZ service.